0216 445 26 26

PHUKET BANGKOK 2019 ŞUBAT-MART

PHUKET BANGKOK 2019 ŞUBAT-MART
Açıklama :

PHUKET BANGKOK 2019 ŞUBAT-MART THY 6 GECE

Gezilecek Yerler :

Phuket(4) - Bangkok(2)

Kalkış Noktaları :

İstanbul Havalimanı

Geceleme / Konaklama :

6 Gece / Yarım Pansiyon

Tarihler :

 
Kalkış Tarihi Kişi Sayısı 1. Çocuk Yaş 2. Çocuk Yaş  
Oda Ekle
 
Seyahat Prog.   Tur Fiyat Bilg.   Kalkış Tarih ve Yerleri   Fotoğraf Galerisi   Benzer Turlar

TUR PROGRAM

1. Gün: İSTANBUL – PHUKET

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 11.30‘da hazır bulunulması.Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 172 sefer sayılı uçuşu ile saat 14.25’de Phuket’e hareket. 

2. Gün: PHUKET

Rahat ve güvenli uçuşumuzun ardından yerel saat ile 04:00’de Phuket’e varış.Pasaport&bagaj işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile otelimize hareket. Otelde alınacak kahvaltının ardından oda anahtarlarının dağıtılması ve dinlenmek için serbest zaman. Öğleden sonra Fil Safarisi turuna katılmak üzere otelden hareket. Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari.Tur bitimi otele dönüş.Aksam yemeğini almak üzere rehberimizin belirttigi saatte otelden hareket.Yemek bitiminde serbest zaman.Geceleme otelde.

3. Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından Phi Phi Adası turumuz için otelden hareket. Turumuzda Phi Leigh Lagoon’da yüzme molası veya alternatif bir bölgede 2. Kez Snorkeling yapma aktivitesi gerçekleştirilecektir. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. ğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş ve serbest zaman. Aksam yemegimizi almak uzere rehberimizin belirttigi saatte otelden hareket. Yemek bitiminde serbest zaman.Geceleme otelimizde.

4. Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından James Bond Adası turumuz için otelden hareket. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız birçok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bolumunum çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonra en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır. (Hava şartlarına göre karar verilecek) Tur bitimi otelimize dönüş. Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek bitiminde serbest zaman. Geceleme otelimizde.

5. Gün: PHUKET – BANGKOK

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Bangkok’a hareket. Bangkok’a varisimiza istinaden Bangkok şehir turu. Bangkok şehir turunda Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları) görüyoruz.Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir.Tur bitiminde otelimize hareket. Oda dağılımdan sonra serbest zaman. Akşam rehberinizin bildireceği saatte Akşam Yemekli Patpong Gece Pazarı turumuz için hareket. Yemegimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu Pat Pong gece pazarına geciyoruz. Unlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

6. Gün: BANGKOK

Kahvaltının ardından düzenlenecek Yüzen Çarşı turu icin otelimizden hareket. Bu turumuzda Bangkok’un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri’nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi çiftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yuzen carsiyi oglen kapanana kadar geziyoruz. Tur bitiminde Bangkok’a dönüş.Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman. Aksam Yemegimizi almak üzere rehberimizin belirttigi saatte otelden hareket. Yemek sonrasi serbest zaman. Geceleme otelimizde.

7. Gün: Ve 8.Gün BANGKOK – İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman.Özel istek ve aktiviteleriniz için rehberinize danışabilirsiniz. Belirlenen transfer saatinde Bangkok Havalimanı’na hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 65 sefer sayılı uçuşu ile 22:50‘de İstanbul’a hareket.Yerel saat ile 05.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

9. Gün:

OTELLER

Bangkok - 3* Forum Park vb.

Phuket – 4* The Lunar Patong vb.

 


Ücrete Dahil Hizmetler

Extra Hizmetler

Türk Havayolları ile İstanbul-Phuket / Bangkok-İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşlar,
Yerel Havayolları ile Phuket – Bangkok parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,
Seçilen kategorideki otellerde oda kahvaltı bazında 6 gece konaklama,
Tüm havaalanı – otel - havaalanı ve şehirlerarası transferler,
Programda belirtilen turlar (Patpong Gece Pazarı & Yüzen Çarşı & Timsah Çiftliği & Alcazar Show & Nong Nooch Botanic Bahçesi & James Bond Adası & Phi Phi Adası),
5 Akşam Yemeği (İçecekler Hariç),
Akşam yemekleri lokal restaurant veya otelde alınacaktır,
Bangkok’da panoramik şehir tanıtım turu,
Havalimanı Vergileri.

Zorunlu Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro),
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,
Müze ve ören yerleri girişleri,
Yurtdışı çıkış harcı bedeli (15 TL).

FİYATLAR

Kalkış Tarihleri



Kalkış Noktaları

İstanbul Havalimanı

FOTOĞRAF GALERİSİ

{{GALERI}}

655,00 EUR
'den itibaren...

SALON TUR Kaliteli ve Ekonomik Turların Yer Aldığı Bir Turistik Alışveriş Portalıdır. Sitede yer alan tüm metin, Resim ve içeriklerin telif hakları SALON TUR'a aittir. SALON TUR'da bulunan fiyatlar anlık değişiklik gösterebilir. SALON TUR A-6848 Belge Numarası ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı A grubu Seyahat Acentesı ve TÜRSAB üyesidir. Salontur.com sitesinin kullanıcıları SALON TUR Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar. Salontur.com © 2012
www.salontur.com Telefon 0216 445 26 26 Fax 0212 381 62 03

Bayar Caddesi İclal Ataç İş Merkezi No:84 Daire:7 Kozyatağı İSTANBUL

0216 445 26 26